Welkom in onze nieuwe praktijk! Wij zijn verhuisd.

Vanaf 7/6/2022 gaan de raadplegingen en afspraken door op ons nieuwe adres, J.Bt. Dekeyserstraat 24 b3, 3090 Overijse.


Aandacht: Van maandag 27 tot en met donderdag 30 juni is de J.Bt. Dekeyserstraat tijdelijk afgesloten o.w.v. wegenwerken. De praktijk is dan enkel toegankelijk via de Jean Tombeurstraat (te bereiken ofwel via de Terhulpensesteenweg, of via de Sint-Martinuskerk en Stationsstraat of via de Frans Verbeekstraat), afslaan in de Zagerijstraat (groene pijl op kaart) richting Begijnhofplein. Terugkeren kan via de mooie Loensdelle, langs pachthof Ter Nood, de sporthal, nadien eerste straat naar links en zo naar de Terhulpensesteenweg.


Vanaf maandag 6 juni 2022 is onze huisartsenpraktijk, na meer dan 40 jaar trouwe dienst in Eizer, verhuisd naar een nieuwe locatie in het centrum van Overijse. Wij bevinden ons nu in de J.Bt. Dekeyserstraat 24 bus 3, te Overijse, in de nieuwbouw op het gelijkvloers van de vroegere brouwerijsite Depage naast het Begijntjesbad.

De artsen blijven dr. Klaar Charlier, dr. Djamila Timmermans, onze nieuwe collega dr. Liesje De Win en dr. Edmond Charlier. 

Wij zijn bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer 02/687.68.00.


Op deze website vindt U allerhande informatie over deze huisartsenpraktijk.

Wanneer zijn de raadplegingsuren? Hoe moet ik een huisbezoek aanvragen? Wanneer bel ik het best om iets te vragen? Wanneer is de dokter met vakantie?

Waar kan ik terecht tijdens de weekends?…..

Op al deze vragen en nog meer, krijgt u antwoorden bij het doorlopen van de verschillende pagina’s.


Hieronder: de nog niet herbouwde brouwerij met hoge schoorsteen, intussen vernieuwd en met onze huisartsenpraktijk op het gelijkvloers. Ingang langs de J.B. Dekeyserstraat 24 (links op de foto). Rechts het Begijntjesbad en de Begijnhofkapel.