Wachtdienst


De wachtdienst is bereikbaar gedurende de week, het weekeinde en de feestdagen op het telefoonnummer :


1733


Weekwacht ‘s avonds van maandag tot en met donderdag

De huisartsenkring Overijse verzorgt de bevolkingswachtdienst voor de gemeente Overijse. Deze gaat door in Overijse bij de dokter van wacht. 

In principe is uw huisarts ook ‘s avonds bereikbaar. Uw huisarts wil ook tijd vrij maken voor studie, lectuur, familie, sport en ontspannning, daarom wordt een avondwacht georganiseerd.

Hebt u een huisarts nodig ’s avonds of ’s nachts bel dan naar uw huisarts, wanneer deze niet beschikbaar is zal een antwoordapparaat u het telefoonnummer 1733 meedelen van de wachtdienst. Bij bellen naar 1733 en na ingeven van uw postcode komt u automatisch terecht bij de dienstdoende arts van uw gemeente.


Tijdens het weekend van vrijdagavond 18u tot maandagochtend 8u

Vanaf 1 september opende de nieuwe wachtpost in MCH Wezembeek. Deze wachtdienst wordt verzorgd door de huisartsenkringen van Overijse, Hoeilaart, Duisburg en Tervuren, Wezembeek-Oppem en Kraainem. 

Adres: 

MCH Wezembeek-Oppem

Hardstraat 12

1970 Wezembeek-Oppem


Kaart MCH, zie hieronder.


Tijdens feestdagen begint de wachtdienst de avond voor de feestdag om 18 uur en eindigt de ochtend na de feestdag om 8 uur.


De dienstdoende arts zal u steeds vragen om, indien mogelijk, naar de spreekkamer te komen; zo blijft hij/zij meer beschikbaar voor andere patiënten. De dienstdoende arts zal Uw huisarts na de wachtdienst op de hoogte brengen van zijn/haar tussenkomst.