Via deze website

Een afspraak maken kan eenvoudig via onder- of bovenstaande link: 


Afspraak maken?


Telefonisch

U kan een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen met de praktijk op volgend nummer: 02/687.68.00.


 Voormiddag Namiddag Avond
 Maandag Djamila en Tom Klaar en Tom Djamila
 Dinsdag Klaar Tom Klaar 
 Woensdag Tom en Liesje Djamila en Liesje Tom
 Donderdag Djamila en Liesje Liesje en Klaar Liesje
 Vrijdag Klaar, Liesje, Tom Djamila en Tom Beurtrol


Raadpleging

Niemand wacht graag. Om het lange wachten te voorkomen is het werken volgens afspraak dan ook een goede oplossing : de wachttijden worden tot een minimum beperkt. Alle raadplegingen gebeuren na afspraak. Vermeld bij het maken van een afspraak de reden van uw contact. Als de secretaresse hiernaar vraagt, dan gebeurt dit in naam van de artsen om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De secretaresse is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan. Afspraken maakt u via telefoon, maar nog beter via internet, zie hierboven, oranje knop.


Komt U met meer dan één persoon, vraag dan ook meerdere afspraken. Spoedgevallen worden opgevangen door de arts die het snelst beschikbaar is. 


Kom op raadpleging als het enigszins kan: Huisbezoeken zijn voor minder mobiele of zwaar zieke patiënten. Het werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor de huisarts als voor U het meeste voordeel : het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand. Het volledig dossier is beschikbaar evenals documentatie, folders, aanvraagformulieren voor terugbetaling van geneesmiddelen. De kwaliteit van zorgen zal er dan ook wel bij varen.

Breng steeds uw eID-kaart mee naar de raadpleging.    


Voor de raadplegingen op afspraak, graag enkele verduidelijkingen:

  1. Afspraken kan u alle weekdagen maken, zowel voor- als namiddag als avond.
  2. Komt U met meer dan één persoon, vraag dan ook meerdere afspraken.
  3. Voorziet U een langer gesprek voor een ernstige problematiek, een kleine ingreep, verzekeringsonderzoek of een gynaecologisch onderzoek, vermeld dit dan bij aanvraag, zodat we met de tijdsduur rekening kunnen houden.
  4. Spoedgevallen kunnen tussendoor opgevangen worden, bij voorkeur na telefonische melding.


Vakantie/Verlof

-